diumenge, 24 de maig del 2015

QR


kinect

                                      



Kinect per a Xbox 360 és un controlador de jocs desembolupar per microsoftKinect permet als usuaris controlar i interaccionar amb la consola sense necessitat de contacte físic amb un controlador de videojocs tradicional, mitjançant una interfície natural d'usuari que reconeix gestos, reconeixement de la parla i comandes de veu, objectes i imatges. El dispositiu té com a objetiu primordial ampliar l'ús de la Xbox 360, més enllá de la base de jugadors que en posseeix una en l'actualitat. Kinect competeix amb els sistemes Wii MotionPlus i PlayStation Move, que també controlen el moviment corporal per a les consoles Wii iPlayStation 3, respectivament.

Wii U

                                       
És una consola de videojocs de sobretaula de Nintendo i la successora de la Wii. El sistema va ser posat en llibertat en aquestes dates: 18 de novembre de 2012 a Amèrica del Nord, el 30 de novembre de 2012 a les regions PAL i el 8 de desembre de 2012 al Japó. Al ser la primera entrega de la vuitena generació de videoconsoles, competeix directament amb la PlayStation 4 de Sony i amb la Xbox One de Microsoft. La Wii U és la primera consola de Nintendo que suporta gràfics d'alta definició. El controlador principal de la Wii U és el Wii U GamePad, que compta amb una pantalla tàctil incorporada. La pantalla es pot utilitzar ja sigui com a complement a la pantalla principal (ja sigui proporcionant un suplent, joc asimètric, o un mitjà de multijugador local sense haver de recórrer a una Pantalla dividida), o en Off-TV Play, juguen el joc directament al GamePad sense necessitat d'utilitzar el televisor.

Wii



Wii és el nom de la videoconsola de setena generació de la companyia japonesa Nintendo. Coneguda en un principi amb el nom de Nintendo Revolution, és la successora de la Nintendo GameCube. En aquest cas Nintendo preveu no competir directament amb la Play Station 3 de (Sony) ni la Xbox 360 de (Microsoft), ja que el mercat al que es dirigeix la consola, segons la companyia, no és el mateix.
La gran característica de Wii, un controlador que disposa d'un sensor que detecta els moviments que els jugadors fan amb aquest, i els reprodueix a l'acció del joc. Curiosament, el "prototip" ensenyat a l'E3 del 2005 romangué com a producte final, sense canvis rellevants en el seu disseny exterior.

Xbox One

                                     
Xbox One és la tercera videoconsola del model Xbox de Microsoft. Forma part de les videoconsoles de vuitena generació presentada per Microsoft el 21 de maig de 2013. És la successora de la Xbox 360 i competirà principalment amb la PlayStation 4 de Sony i amb la Wii U de Nintendo. Microsoft ha estat fortament criticat pel preu de sortida de la consola: $ 499 a USA i 499 € a Europa, 100 euros més car que la seva competència directa, PS4.

Playstation 4

                                        
La PlayStation 4 (プレイステーション4 Pureisutēshon Fō, oficialment abreujada com a PS4) és la quarta consola del model PlayStation de Sony Computer Entertainment. És de les videoconsoles de vuitena generació. Va ser anunciada oficialment el 20 de febrer de 2013 a l'esdeveniment PlayStation Meeting 2013, encara que el disseny de la consola no va ser presentat fins al 10 de juny en l'E³ 2013. La PlayStation 4 disposa d'un processador AMD de 8 nuclis amb l'arquitectura x86-64. Aquestes instruccions x86-64 estan dissenyades per a fer més fàcil el desenvolupament de videojocs a la consola de nova generació, a fi d'atraure un més gran nombre de desenvolupadors. Aquests canvis posen de relleu l'esforç de Sony per a concretar les lliçons apreses durant el desenvolupament, la producció i el llançament de la PS3.

playstation 3

                                                


És la videoconsola succesora de la playstation 2, En 2010, ha sortit a la llum i ha estat anunciada en la conferència de la "e3" la sortida imminent de ps4, amb un controlador tàctil i sensible a la calor i amb opció de realitat virtual, Una característica important que distingeix la PlayStation 4 de les seves predecessores és el joc de realitat virtual SRV, (SISTEMA DE REALISME VIRTUAL)", la qual cosa contrasta amb l'anterior política de Sony de confiar en els desenvolupadors de jocs per a jugar en línia en primera persona utilitzant un sistema de joc inovador de realitat virtual, col·locant-se unes ulleres que permeten de visualitzar un encontorn 3D de joc real i permet d'experimentar emocions amb el joc, sentir fred, calor, por, etc. les emocions que es poden sentir amb els diversos dispositius que es col·locaran per a jugar. Altres característiques importants de la consola són les fortes capacitats de multimèdia, la connectivitat amb la PlayStation Portable i el format de disc òptic d'alta definició, Blu-ray Disc, com a mitjà principal d'emmagatzematge. La PS3 també dóna suport al Blu-ray perfil 2.0, gràcies a això es pot interaccionar de manera en línia amb continguts extres de pel·lícules i jocs.

Playstation 2

                                             Imatge d'una PS2
És la segona videoconsola de Sony, és la videoconsola més venuda a nivell mundial (prop de 150 milions d'unitats), va ser de les primeres videoconsoles on es va ampliar l'horitzó dels videojocs, ja que admitie jocs de tot génere.

dijous, 21 de maig del 2015

Playstation 1


                                       
PlayStation es considera la videoconsola més exitosa de la cinquena generació tant en vendes, com en popularitat, El seu disseny em sembla molt pobre pero em porta bons records.

Ara us deixo amb un unboxing:




dimecres, 20 de maig del 2015

Xbox 360









És la segona videoconsola de sobretaula de la marca Xbox produïda per Microsoft. Aquesta videoconsola va agradar molt tan per la part d'estètica,obtebia un disc dur amb molta capacitat, i una varietat molt gran de jocs, per la part del softwar contenía una bona gràfica i una bona memória ram, microsoft va afegir xbox live que deixava la opció de jugar online a una gran velocitat.

dimarts, 19 de maig del 2015

Xbox









Xbox va ser la primera videoconsola de sobretaula produïda per Microsoft, l'estètica d'aquesta videoconsola m'encante, esta basada en la mateixa arquitectura similar a la d'un PC, el llançament d'aquesta videoconsola va suposar molts beneficis i per això la companyia va treure una nova versió la "X-box 360"

Sega Master System


Sega_Master_System_II

La Master System de Sega és un autèntic horror. Ho sento si a algú li fa mal, però en la meva defensa he de dir que va ser la meva primera videoconsola i que li tinc un afecte especial, per descomptat, el que no treu que el seu disseny em sembli lleig de nassos.